Werkgevers

Roble Recruitment

Werkgevers

Bij Roble Recruitment begrijpen wij dat het vinden van de juiste medewerker van groot belang is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom hebben we een unieke aanpak ontwikkeld waarbij de .NET en JVM professional centraal staat in het recruitment proces.

Hoe werken wij?

Ons tarief is voor alle klanten gelijk. Dit stelt ons in staat om ons volledig te richten op het vinden van de perfecte match tussen de .NET en JVM professional en jouw bedrijf. We willen dat de professional zich thuis voelt bij jouw bedrijf en dat de match op alle vlakken klopt.
 
Ons team is betrokken en ervaren en zorgt ervoor dat de professional de begeleiding krijgt die hij of zij verdient. We zoeken naar een werkgever die past bij de vaardigheden en persoonlijke ambities van de professional. Door ons te focussen op deze match garanderen we dat de medewerker die uiteindelijk bij jou in dienst komt, dit doet uit volle overtuiging.
 
Bij Roble Recruitment gaan we verder dan alleen het matchen van CV’s. We luisteren naar jouw wensen en eisen en zoeken naar een kandidaat die past bij jouw bedrijfscultuur en visie. Zo bouwen we samen aan een sterke relatie tussen de .NET professional, jouw bedrijf en Roble Recruitment.
 
Ben jij op zoek naar een .NET of JVM professional die écht bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die we voor jou hebben. Wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen groeien met de juiste medewerker.

Klanten & professionals over ons

Wat klanten over ons zeggen:

Door de inzet van Roble Recruitment hebben heeft Lionsville zeer bekwame professionals mogen verwelkomen.

Roble recruitment weet goed de vertaalslag te maken van het Lionsville filosofie, cultuur en positionering naar het vinden van de juiste Lions.

Wij werken graag samen het team en hopen in de toekomst nog op vele nieuwe Lions te mogen verwelkomen

Steve Douho
Lionsville

Een prettige samenwerking en goed resultaat. Daarom werken wij met Roble

Max is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Hij  begrijpt goed wat wij voor kandidaten wij als bedrijf zoeken en levert de juiste kandidaten aan. Ook als de markt even wat lastiger is, houdt hij zijn woord en komt hij zijn beloftes na. Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren.

Wai-Yin van Eijk
Directeur Developers House

I highly recommend Helena for her exceptional skills in recruiting and her genuine commitment to helping job seekers find their perfect match. She played a significant role in helping me secure my current job.

She demonstrated a deep understanding of my skills and experience, as well as the hiring company's needs. Her professionalism, attention to detail, and ability to effectively communicate with the candidate and the employer made the job search process seamless and enjoyable.

Angel Temelko
Bemiddelt bij Rapid Circle
Roble Recruitment schakelt snel en handelt in lijn met de interesse van de kandidaat en van ons. Een fijne partij om mee samen te werken!
Teun Beumer
Tools4Ever

Roble is voor ons op zoek gegaan naar een Lead Software Tester en een Senior Back-end Developer.

Waar veel organisaties snel aan de slag gaan met een functieprofiel deed Selina het net even anders. Ze begonnen met een uitgebreide bedrijfscultuur analyse met daaropvolgend een diepte-interview omtrent het profiel van de gezochte kandidaten.

Nadat ze de organisatie, de cultuur en het gezochte profiel scherp hadden gesteld werd er ingezoomd op de vacaturetekst en de bedrijfsactiviteiten.

Een veel belovende start, en dit werd gedurende de zoektocht bevestigd. Iedere twee weken was er een voortgangsoverleg en werd de zoektocht steeds verder gefinetuned. In 1 van de gevallen was dit zelfs niet nodig, want binnen een week was er een geschikte kandidaat.

Ik kan eenieder deze werkwijze aanbevelen en indien jullie hier ondersteuning bij wensen, zou ik zeker bij Selina aankloppen!

Ronald Bijl
Connect4Shore

Werkgevers die in ons geloven

Direct in contact komen

Kan ik je ergens mee helpen? Bel me op 020 244 38 33! Of vul het formulier in!