Werken bij Roble Recruitment?

Wij stimuleren de professional om meerdere werkgevers te leren kennen, zodat deze kiest voor een uitdaging in een werkomgeving die echt past

Jouw sterke punten zijn

Ondernemen

Het vak van recruitment heeft soms overeenkomsten met ondernemen, zij het zonder het bijbehorende ondernemersrisico. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor jouw specifieke markt en kun je deze bedienen met jouw eigen persoonlijke stijl. Daarom merken we op dat de meeste bekwaamde consultants op zijn minst een vleugje ondernemersgeest hebben.

Doorzetten

In de recruitment industrie moet er gewerkt worden met strakke deadlines en hoge werkdruk, en het ontvangen van afwijzingen is ook niet ongewoon. Succesvolle consultants zijn zich hiervan bewust en kunnen effectief omgaan met de hoge werkdruk, terwijl ze ook tijd vinden voor ontspanning. Ze zijn niet bang om hard te werken en door te zetten, maar weten ook wanneer het nodig is om even een stapje terug te doen.

Communiceren

Om professionals effectief aan klanten te koppelen, is het essentieel om precies te weten wat iedereen wil en wat hun belangen zijn. Dit vereist veel communicatie met alle betrokken partijen. Het hebben van de juiste vaardigheden om op het juiste moment de juiste vragen te stellen en snel tot de kern te komen, vormt de basis voor elke goede consultant. Dit betekent niet dat je altijd het meeste moet praten (eerder het tegenovergestelde), maar wel dat je sterk bent in communicatie. Soms is ook overtuigingskracht nodig om dit te bereiken.

Avontuurlijk

Het is handig als je avontuurlijk bent en van reizen houdt, aangezien onze kantoren gevestigd zijn in Palma de Mallorca en Bali. Door te reizen ontwikkel je eigenschappen die zeer waardevol zijn als recruitment consultant. Reizen vereist vaak flexibiliteit en aanpassingsvermogen, waardoor je in staat bent om snel te schakelen bij het plannen of onverwachte gebeurtenissen. Kortom, mensen met een verlangen naar reizen hebben vaak een open mindset, flexibiliteit en zelfstandigheid. Deze eigenschappen en voordelen dragen zeker bij aan het succesvol zijn als consultant!

“Roble Recruitment: jouw sleutel tot ontwikkeling, plezier en succes!”

“Bij Roble vind jij te ticket tot groei, werk en levens plezier waar je vaardigheden leert die op lange termijn zorgen voor volledige levensvrijheid.”

Dion

Het team

Steven_Vonk

“Roble, waarbij je vanaf dag 1 onderdeel bent van het team”.

Steven

“Bij Roble krijg ik de vrijheid om mijn creatieve ideeën vorm te geven en mezelf te blijven verbeteren.”

Lisa

“Het dagelijkse enthousiasme van het Roble Team gecombineerd met professionaliteit, werkt inspirerend.”

Mariëlle

”Roble biedt mij kansen, een hecht team en vrijheid. Dit is voor mij de perfecte combinatie!”

Ésme

Wat je moet weten

Dit moet je weten als je bij ons komt werken!

?

3 kantoren

Mallorca, Bali & Nederland
Ons kantoor op Mallorca biedt niet alleen adembenemende uitzichten, maar is ook de perfecte plek om even te ontspannen na een lange werkdag met prachtige stranden en historische bezienswaardigheden binnen handbereik. Ons kantoor op Bali biedt een andere unieke ervaring, werken vanuit een tropische jungleomgeving, en bovendien biedt het de geweldige gelegenheid om de Balinese cultuur te ontdekken!

6 enthousiaste collega’s

Max, Dion, Lisa, Steven, Mariëlle & Esmé.
Bij ons draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om met wie we het doen. Onze 7 collega's zijn niet alleen uitzonderlijk getalenteerd en gepassioneerd over hun werk, maar zijn ook gewoon ontzettend leuke mensen om mee samen te werken. We leren van elkaar, steunen elkaar en hebben vooral veel plezier samen!

Lunchen

Elke laatste vrijdag van de maand
Bij ons draait het niet alleen om hard werken, maar ook om het vieren van successen en het samen creëren van een positieve werkcultuur. Daarom stoppen wij elke laatste vrijdag van de maand om 13:15 uur met werken om gezamenlijk te lunchen en het weekend te vieren!

Zomer & eindejaar

celebration
Elk jaar organiseren wij samen met zusterbedrijf Add Value, zomer- en eindejaars celebrations om onze successen te vieren en samen te ontspannen. Het hele team komt dan bij elkaar op Mallorca om te genieten van fancy etentjes, leuke boottrips en nog veel meer activiteiten!

Incentive trips

Als extra motivatie organiseren wij salesgames met incentives zoals lunchclub, maar ook stedentrips naar Ibiza en andere zonovergoten bestemmingen!

Contact opnemen
met ons?

Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!