Logo
Mariëlle Aantjes
Over mij

Hi! Ik ben Marielle. Aan het begin van dit jaar ben ik gestart bij Roble als .NET consultant.

Na meer dan 10 jaar ervaring opgedaan te hebben binnen e-commerce bedrijven in verschillende marketing- en sales functies, besloot ik dat het tijd was voor verandering. Dit werd uiteindelijk niet alleen een verandering op professioneel vlak maar ook op vlak van woonplaats. Van marketing naar recruitment en van Amsterdam naar Mallorca.

Tijdens de Covid-periode was ik regelmatig in Spanje te vinden, omdat het mogelijk was om remote te werken én ik het geluk heb dat er familie in Spanje woont. Het was dan ook een logische stap om richting Mallorca te verhuizen, waar ik nu samen met mijn vriend net buiten Palma woon.

Daarnaast had ik in mijn vorige banen regelmatig te maken met het beoordelen van CV´s en het voeren van sollicitatiegesprekken om een goed team samen te stellen. Iets wat me veel energie gaf. Ook werkte ik veel samen met developers. Bij Roble kan ik deze combinatie van recruitment en het werken met developers weer oppakken.

In het weekend ga ik er graag op uit om de natuur van Mallorca te ontdekken. Hiken, snorkelen of varen staan bovenaan mijn lijstje. Verder gaat mijn hart sneller kloppen van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Als recruitment consultant bij Roble kan ik mijn rugzak aan ervaringen inzetten bij het helpen van professionals aan een nieuwe uitdaging. Dankbaar en vooal ook heel leuk werk in een nóg leuker team!