Professionals

Roble Recruitment

Professionals

Bij Roble Recruitment begrijpen we dat het vinden van de juiste werkgever, uitdaging en cultuur een belangrijke stap is in jouw carrière. Daarom gaan we verder dan alleen het matchen van jouw CV met vacatures.

Hoe werken wij?

Wanneer je je aanmeldt bij Roble Recruitment, kun je van ons verwachten dat we je laten kennismaken met meerdere werkgevers. We willen dat je een weloverwogen keuze kunt maken en daarom laten we je graag verschillende werkomgevingen zien. Of je nu op zoek bent naar een dynamische start-up of een gevestigd bedrijf met een formele bedrijfscultuur, we hebben verschillende opties waaruit je kunt kiezen.
 
Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van een werkgever die aansluit bij jouw behoeftes en doelen. We luisteren naar jouw wensen en houden hier rekening mee bij het zoeken naar geschikte werkgevers. Wanneer we potentiële werkgevers hebben gevonden, regelen we de gesprekken en begeleiden we je gedurende het hele proces.
 
Bij Roble Recruitment zorgen we ervoor dat je niet alleen een baan vindt, maar ook een werkgever, uitdaging en cultuur die goed bij jou past. Neem nu contact op met een van onze consultants en laat ons je helpen bij het vinden van jouw ideale carrièrepad.

Samen komen we tot het beste resultaat

Onze werkwijze:

Stap 1

We nemen je profiel door

Beantwoord een paar korte vragen over je vaardigheden en skills, salaris en voorkeuren

Stap 2

Kom in contact met je recruiter

Je recruiter neemt mogelijke interessante werkgevers met je door. Samen beslissen jullie welke het beste bij je passen

Stap 3

We stellen je voor aan de klant

We leggen je profiel voor aan de klant waarna je (virtueel) op de koffie gaat om elkaar beter te leren kennen

Stap 4

Op naar een nieuwe uitdaging!

Als je de keuze voor een nieuwe werkgever hebt gemaakt, begeleiden wij je in de laatste stappen: het onderhandelen van een contract en eventueel het opzeggen bij je vorige werkgever

Klanten & professionals over ons

Wat klanten over ons zeggen:

Professional

Roble is voor mij op zoek gegaan naar een passende job. Ze hebben er veel energie in gestoken en dat heeft tot een mooi resultaat geleid. Selina heeft echt meerwaarde in dit proces. Ze komt met voldoende alternatieven en laat je niet blindstaren op 1 aanbod. Ze blijft mee denken en ondersteunen in alle stappen.

Emiel Schotvanger
Senior Software Developer bij Connect4Shore
Professional

Ik heb Selina leren kennen als een zeer professionele en deskundige recruiter. Haar uitgebreide netwerk en kennis van de branche hebben me geholpen bij het vinden van de juiste baan. Selina communiceert duidelijk en stelt de juiste vragen om mijn wensen en behoeften goed te begrijpen. Ik zou Selina ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een baan in haar expertisegebied.

Arjen Swartsenburg
Software Consultant bij 4Dotnet

Direct in contact komen

Kan ik je ergens mee helpen?
Bel me op 020 244 38 33! Of vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!