Over Ons

Ons bedrijf

Over ons

Wat begon als een eenmansbedrijf in 2019 is al snel uitgegroeid tot een team van zeven gedreven toppers. Een team vol verschillende persoonlijkheden, waar open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staat, zowel onder elkaar als met de professionals en klanten. Doordat het team een goede basiskennis van de markt heeft, en een grondige intake doet met werkgevers en kandidaten, kunnen we zorgen dat iedereen van een prettige en persoonlijke service wordt voorzien. Dit alles met als doel dat de professional de juiste keuze voor zijn of haar carrière maakt.

Wie zijn wij?

We zijn hardwerkende professionals, maar plezier maken hoort ook zeker bij onze kernwaarden. Dit alles in nauwe samenwerking met de collega’s van ons zusterbedrijf Add Value, die de CRM, Cloud- en Productivity markten onder hun hoede hebben. Zo kunnen we onze professionals en klanten een totaalpakket aanbieden op de Microsoftmarkt.

Max & Mariëlle

Ben je op zoek naar .NET-professionals of wil je als organisatie nieuwe .NET-professionals vinden? Wij zijn Max Eyck en Mariëlle Aantjes, en binnen Nederland richten wij ons specifiek op de .NET markt. Waarom zou je met ons samenwerken? Dat leggen wij je nu uit:

Onze werkwijze
Max concentreert zich volledig op de behoeften en relaties van de klant, waarbij hij ervoor zorgt dat elke interactie en elk voorstel op maat gemaakt is voor onze klantenbasis.

Aan de andere kant specialiseert Mariëlle zich als Talent Sourcer, waarbij haar expertise ligt in het identificeren en aantrekken van top .NET-professionals. We werken nauw samen met organisaties en talenten binnen onze regio, waardoor we een doelgerichte en kwalitatief hoogstaande match tussen beiden kan realiseren.

Onze focus:
Centraal in onze manier van werken is het stukje ‘samenwerking’. Dit kan zijn de samenwerking die we aangaan met een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als een organisatie die op zoek is naar een nieuw teammember. Dit vertaalt zich in betrokkenheid, transparantie en open communicatie vanuit ons, maar dit verwachten we ook van degene met wie we samenwerken. Om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Binnen ons portfolio werken we samen met verschillende type organisaties; van inhouse tot hoogwaardige consultancy, van profit tot non-profit en van start-up tot doorgewinterde bedrijven. Hierdoor zien we een scala aan vervolgstappen binnen onze vacatures: van Junior+ tot Senior en van Lead tot Architect met een mooie verdwaalde CTO rol. Maar ook in relatie tot de techniek; denk aan on-premise of in de cloud, puur back end development of DevOps.

Gezien de variëteit binnen de IT en de verschillende rollen; denk aan Fullstack, .NET, Cloud, DevOps en Azure developer om zo even een kleine greep te noemen. Vinden wij het belangrijk om up-to-date te blijven met de ontwikkelingen binnen de IT, om op die manier een goede match te kunnen maken.

Wij zijn klaar met de standaard recruiters die drukker zijn met KPI’s dan daadwerkelijk een goede bemiddeling neerzetten. Wij gaan voor langdurige relaties en zodoende langdurige successen, ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan vooral contact met ons op!

StevenVonk

Steven

Mijn werkwijze
Mijn naam is Steven Vonk, en ik begeleid dagelijks .NET-professionals bij het verkennen van andere werkmogelijkheden binnen deze markt. Ieder van ons werkt binnen zijn eigen regio’s, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, zodat we doelgericht en kwalitatief te werk kunnen gaan. Zowel het vinden en spreken van ervaren .NET-professionals als het samenwerken met organisaties binnen een specifieke regio houdt ons dagelijks bezig.
 
Centraal in mijn werkwijze staat het aspect van ‘samenwerking’. Of het nu gaat om de samenwerking met een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of met een organisatie die op zoek is naar een nieuwe teammember. Betrokkenheid, transparantie en open communicatie vormen de kern van ons handelen, en wij verwachten hetzelfde van degenen met wie we samenwerken.
Binnen ons portfolio hebben we ervaring met diverse soorten organisaties, van inhouse tot hoogwaardige consultancy, van profit tot non-profit, en van start-up tot gevestigde bedrijven. Hierdoor zien we een diversiteit aan vacatures, variërend van Junior tot CTO en van Lead tot Architect, met een focus op .NET-technologie.
 
In tegenstelling tot standaard recruiters, die vaak meer gefocust zijn op KPI’s dan op daadwerkelijke bemiddeling, gaan wij voor langdurige relaties en successen. Wil je ervaren hoe dit eruit ziet? Neem dan vooral contact met mij op!
 
Wat maakt ons uniek?
Wij onderscheiden ons door een open en transparante communicatie. Hierdoor sta jij als .NET-professional centraal in het wervingsproces, en bouwen we aan langdurige relaties. Het begint met luisteren naar jouw ambities en wensen, waarbij we zoeken naar raakvlakken en enthousiasme. We raden je aan om diverse mogelijkheden binnen ons netwerk te verkennen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.
Dankzij onze langdurige samenwerkingen met klanten kunnen we eerlijke begeleiding bieden, waarbij open en eerlijke communicatie voorop staat. Wij verwachten dit ook van onze klanten en professionals, het mes snijdt immers aan twee kanten.
 
Binnen de sectoren Zorg, Maatschappelijk, Finance, Marketing, en Energietransitie hebben wij contact met vooruitstrevende bedrijven. Recruitment is maatwerk, en samen met jou streven wij naar kwaliteit, zodat jij een mooie vervolgstap maakt in jouw carrière.
 
Met onze persoonlijke aanpak, het meedenken, doorvragen en reflecteren, willen wij jou helpen een succesverhaal te schrijven. Breng jij de pen?

Dion & Esmé

Software is niet meer weg te denken in het moment waarop wij leven. Het versnelt & verbetert de manier hoe we werken, het integreert gigantische hoeveelheden data en het maakt het mogelijk dat we op internationale schaal kunnen samenwerken. Hierdoor zijn wij als organisatie volop gefocust om de meest getalenteerde JVM-software engineers te verbinden met de meest interessante organisatie. Dit betekent dat wij als bedrijf kennis blijven vergaren rondom de meest interessante trends in de markt. Door fulltime te focussen op het bouwen van netwerken en voortdurend in contact te staan met zowel de beste engineers als de meest innovatieve bedrijven in Oost-Nederland en Noord-Brabant, brengen we vraag en aanbod op een kwalitatieve manier bij elkaar.
 
Onze werkwijze: 
Door specifiek te focussen op de JVM-markt, met extra aandacht voor Noord-Brabant en Gelderland, kunnen wij altijd die speld in de hooiberg vinden. Zowel in het vinden van de juiste Java- en Kotlin-professionals als in het vinden van de meest vooraanstaande software-engineering bedrijven. Wij geloven erin dat succes komt als je je daarop richt!
 
In samenwerking met ons worden wensen altijd gehoord, en als wij niet kan bieden wat gezocht wordt, geef wij advies en zullen wij een onderbouwde nee verkopen. In de afgelopen drie jaar hebben wij zowel professionals als organisaties geholpen en fungeren we graag als sparringpartner. Altijd met het oog op de groei in de rol, verhoogde uitdagingen – met het oog op een leven vol werkplezier. Het uiteindelijke doel is een langetermijnrelatie op te bouwen met partners en engineers!
 
Binnen ons portfolio van partners werken we alleen samen met de meest vooraanstaande bedrijven, met innovatieve producten of hoogwaardige consultancyorganisaties. Dit zijn bedrijven die zich doorgaans bevinden in een start-up- of scale-up fase, MKB+, of gevestigde namen in de markt. De sectoren waarin we actief zijn: Telecom, IoT  Media & Streaming EnergyTech & GreenTech, E-Health, Automotive en Big Data oplossingen
 
Focus:
Vanuit een technische onderlegde basis, jaren ervaring in (java) Software Engineering recruitment begrijpen wij als geen ander waar de meeste engineers blij van worden. Hierdoor focussen wij ons op vooraanstaande bedrijven die op hoog niveau software bouwen. Denk hierbij aan bedrijven die een sterke focus hebben op DevOps (cultuur), Cloud, niet allen zeggen dat agile werken, maar daadwerkelijk agile werken en tot slot is innovatie de verbinder tussen jou en deze bedrijven. 
 
Hierbij focussen we op we een aantal pijlers:
  • Applicatie & Modernisatie – Trajecten 
  • Cloud-native Software Engineering
  • Distributed compudting
  • Green- & Brownfield projecten
  • Product Development
  • Prompt Engineering
 
Wij geloven niet in het drukken van een vierkant door een rondje. Door open communicatie, eerlijkheid, transparantie en een kwalitatieve, maar mensgerichte aanpak bouwen wij lang-termijn relaties op. En vele gingen je al voor. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij nee verkoop als wij denken dat er geen goede match is tussen vraag en aanbod; het is altijd maatwerk! 
 
Wij gaan voor langetermijnrelaties en daarmee langetermijnsucces. 
Ben jij benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan contact met ons op!

Ontmoet ons team:

Ons team bestaat uit 6 gedreven professionals met veel ervaring in de IT-recruitmentsector en staan elke werkdag voor jou klaar. We zijn trots op onze persoonlijke aanpak en vinden het belangrijk om echt te begrijpen wat onze klanten en kandidaten zoeken in een functie of werknemer.

We begrijpen ook hoe belangrijk vrije tijd is en daarom genieten onze recruiters van hun welverdiende rust tijdens feestdagen en in het weekend, inclusief Koningsdag.

Wil je meer informatie over een specifiek teamlid of ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Klik dan op hun foto en neem gerust contact met ons op!

Max Eyck

Teamlead

Dion Zwinkels

Senior JVM Consultant

Lisa Adema

Marketeer

Steven Vonk

.NET Consultant

Mariëlle Aantjes

.NET Consultant

Esmé Mesken

Talent Sourcer

Onze Kernwaarden

Transparante communicatie

Door openlijk en eerlijk te communiceren zonder verrassing over de verschillende aspecten van het wervingsproces en de organisatie, kunnen wij vertrouwen opbouwen, talent aantrekken en een positieve kandidaat/ klantervaring bieden.

Netwerk

Wij zijn constant bezig met het uitbreiden van ons netwerk, zo kunnen wij inspelen op de vraag en aanbod.

Inhoudelijke kennis

We stoppen nooit met leren, verbeteren en ontwikkelen. Elke consult beschikt daarom over technische basiskennis in zijn specifieke sector. We staan te popelen om met vaardigheid en toewijding een topprestatie te leveren.

Ethiek

Wij handelen vanuit het belang van de professional en werkgever. Wij hechten heel veel waarde aan een oprechte en ethische vorm van werken.

Authenticiteit

We zijn succesvol door onszelf te zijn. Oprecht en soms een beetje rebels. Dit helpt ons het vertrouwen te winnen van klanten, professionals en collega's.

Fun

We vinden het leuk om verwachtingen te overtreffen, de beste te zijn en we vieren onze successen samen.

Klanten & professionals over ons

Wat klanten over ons zeggen:

Professional
Uitstekende service, direct het beste resultaat Roble Recruitment is een top recruitment bureau. En Max is een top consultant, een waar ik graag mee samenwerk. Optimistisch, gedreven, observeert en luistert goed naar de behoefte van de IT Specialist. Hierdoor is hij wederom in staat het juiste bedrijf te vinden. Nogmaals bedankt Max!
Rivelino Marica
Full Stack Engineer Broad Horizon
Werkgever
Een prettige samenwerking en goed resultaat. Daarom werken wij met Roble Max is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Hij  begrijpt goed wat wij voor kandidaten wij als bedrijf zoeken en levert de juiste kandidaten aan. Ook als de markt even wat lastiger is, houdt hij zijn woord en komt hij zijn beloftes na. Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren.
Wai-Yin van Eijk
Directeur Developers House
Werkgever

Tijdens het gehele proces heb ik altijd het gevoel gehad dat het 100% om mij en mijn werkgeluk ging. Het contact met Helena bouwde over time op een natuurlijke en geïnteresseerde manier op, ik zocht eigenlijk nog niks. Toen er grote onzekerheid in mijn baan ontstond, kwam ik dus weer bij haar.

Ondanks dat de situatie voor haar ook niet volledig zeker was, omdat ik niet zeker wist of ik mijn baan zou verliezen, heeft ze zich toch voor de volle 100% ingezet om mij te helpen. We hebben veel contact gehad waarin ze hele goede vragen stelde, en doorvroeg, waardoor ik goed ging nadenken over mijn antwoorden, de situatie en mijzelf.

Uiteindelijk in korte tijd meerdere mooie opties gehad en heeft ze mij goed geholpen de beste keuze voor mijzelf te maken. Door haar betrokkenheid en hoge inzet was dit een zeer fijn en succesvol proces.

Kevin Vlietstra
Bemiddelt bij Pepperbyte
Werkgever

I highly recommend Helena for her exceptional skills in recruiting and her genuine commitment to helping job seekers find their perfect match. She played a significant role in helping me secure my current job.

She demonstrated a deep understanding of my skills and experience, as well as the hiring company's needs. Her professionalism, attention to detail, and ability to effectively communicate with the candidate and the employer made the job search process seamless and enjoyable.

Angel Temelko
Bemiddelt bij Rapid Circle
Werkgever
Door de inzet van Roble Recruitment hebben heeft Lionsville zeer bekwame professionals mogen verwelkomen. Roble recruitment weet goed de vertaalslag te maken van het Lionsville filosofie, cultuur en positionering naar het vinden van de juiste Lions. Wij werken graag samen het team en hopen in de toekomst nog op vele nieuwe Lions te mogen verwelkomen
Steve Douho
Lionsville
Werkgever
Roble Recruitment schakelt snel en handelt in lijn met de interesse van de kandidaat en van ons. Een fijne partij om mee samen te werken!
Teun Beumer
Tools4Ever
Werkgever

Roble is voor ons op zoek gegaan naar een Lead Software Tester en een Senior Back-end Developer.

Waar veel organisaties snel aan de slag gaan met een functieprofiel deed Selina het net even anders. Ze begonnen met een uitgebreide bedrijfscultuur analyse met daaropvolgend een diepte-interview omtrent het profiel van de gezochte kandidaten.

Nadat ze de organisatie, de cultuur en het gezochte profiel scherp hadden gesteld werd er ingezoomd op de vacaturetekst en de bedrijfsactiviteiten.

Een veel belovende start, en dit werd gedurende de zoektocht bevestigd. Iedere twee weken was er een voortgangsoverleg en werd de zoektocht steeds verder gefinetuned. In 1 van de gevallen was dit zelfs niet nodig, want binnen een week was er een geschikte kandidaat.

Ik kan eenieder deze werkwijze aanbevelen en indien jullie hier ondersteuning bij wensen, zou ik zeker bij Selina aankloppen!

Ronald Bijl
Connect4Shore
Professional
Roble is voor mij op zoek gegaan naar een passende job. Ze hebben er veel energie in gestoken en dat heeft tot een mooi resultaat geleid. Selina heeft echt meerwaarde in dit proces. Ze komt met voldoende alternatieven en laat je niet blindstaren op 1 aanbod. Ze blijft mee denken en ondersteunen in alle stappen.
Emiel Schotvanger
Senior Software Developer bij Connect4Shore
Professional
Ik heb Selina leren kennen als een zeer professionele en deskundige recruiter. Haar uitgebreide netwerk en kennis van de branche hebben me geholpen bij het vinden van de juiste baan. Selina communiceert duidelijk en stelt de juiste vragen om mijn wensen en behoeften goed te begrijpen. Ik zou Selina ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een baan in haar expertisegebied.
Arjen Swartsenburg
Software Consultant bij 4Dotnet

Nieuws & Blog

Lees hier het laatste nieuws, updates en blogposts!

”Wij staan voor zowel interne als externe groei door een persoonlijke en kritische benadering”.

In deze blogpost willen we graag de aandacht richten op de visie van Roble en hoe we ervoor zorgen dat...

Lisa Adema
Lisa Adema juli 17, 2023
2 mins to read
”Wij zijn selectief in het kiezen van partners omdat we waarde hechten aan het vinden van de juiste match”.

Bij Roble Recruitment geloven we dat het selecteren van samenwerkingspartners een cruciaal aspect is voor ons bedrijf. We hechten veel...

Lisa Adema
Lisa Adema
1 min to read
”Persoonlijke begeleiding voor het vinden van de perfecte match!”

Bij Roble Recruitment hechten we er grote waarde aan dat jij als professional de mogelijkheid krijgt om op gesprek te...

Lisa Adema
Lisa Adema juni 16, 2023
2 mins to read
”Bewijsdrang als motivatie voor het verlangen naar erkenning”

Vandaag delen we graag het verhaal van Max, de oprichter van Roble Recruitment. Ondanks het ontbreken van een HBO-diploma is...

Lisa Adema
Lisa Adema juni 8, 2023
1 min to read

“Bij Roble vind jij je ticket tot groei, werk en levens plezier waar je vaardigheden leert die op de lange termijn zorgen voor volledige levensvrijheid.”