Blog

”Bewijsdrang als motivatie voor het verlangen naar erkenning”

Vandaag delen we graag het verhaal van Max, de oprichter van Roble Recruitment. Ondanks het ontbreken van een HBO-diploma is Max zijn bedrijf gaan opbouwen door zijn passie voor mensen en sales te volgen.

Max deelt graag zijn inspiratie achter het starten van zijn eigen IT-recruitment bedrijf en hoe hij zonder een diploma op HBO-niveau zijn weg heeft gevonden.
Zijn bewijsdrang heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn ondernemersreis, en het heeft hem geholpen om zowel zijn bedrijf als zichzelf te laten groeien.

De drang om succesvol te zijn is altijd aanwezig geweest bij Max, zelfs tot op de dag van vandaag. Hij gelooft sterk in de kracht van doorzettingsvermogen en motivatie, ongeacht je academische achtergrond.
Daarom is Max juist geneigd om mensen aan te nemen die geen HBO-diploma hebben. Hij zoekt naar een teken van gedrevenheid en motivatie, en erkent dat succes niet afhangt van een papiertje, maar van de inzet en vastberadenheid van individuen.

Heb jij ook een bewijsdrang in je? Vertel ons wat jou inspireert, welke obstakels je hebt overwonnen en welke successen je hebt behaald door jouw bewijsdrang!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *